Samen staan we sterk

Als ouders, kinderen en team willen we een stevige verbinding maken, zodat we weten wat we aan elkaar hebben. We vinden het belangrijk dat we eerlijk tegen elkaar kunnen zijn. Dit is belangrijk als het even niet goed gaat, maar misschien nog wel belangrijker als het wel goed gaat. Dat we daarin ook naar elkaar kunnen uitspreken dat we elkaar waarderen. 

Natuurlijk zijn we het niet altijd met elkaar eens, maar in onze communicatie naar de kinderen toe zijn we dat wel altijd. We zijn loyaal naar elkaar en zorgen er voor dat we elkaar versterken. 

Het welzijn van de kinderen staat voor ons allemaal voorop. Als methode voor sociaal emotionele vorming gebruiken we de Kanjertraining. Maar omdat we putten uit verschillende bronnen gebruiken we de Kanjertraining niet van kaft tot kaft. We kijken naar de lessen en hoe we deze aan onze visie kunnen haken. Zo gebruiken we ook de pedagogische lijn van The Leader in Me (boom van de 7 gewoontes) om handen en voeten aan onze visie en missie te geven, als sociaal emotionele basis. Darnaast hebben we in het schooljaar 2019-2020 het (deel)certificaat op het gebied van Welbevinden toegekend gekregen. Daar zijn we als team trots op, we mogen ons de komende 3 jaren een Gezonde School op het gebied van Welbevinden noemen. 

Bij ons is het altijd open dag

Kom langs of neem contact met ons op voor een afspraak.