Pasen, oftewel de donderdag voor pasen, een heerlijke afsluiter van deze drukke week met een heuse "paasbrunch" en daarna lekker naar buiten om eieren te zoeken.

Er werden op verschillende lokaties 100 eieren verstopt waaronder speciaal één gouden en één zilveren ei. Degene die één van deze speciale eieren vond kreeg uiteraard een prijs!

Het buffet:

   

Groep 1 en 2 bleven vanwege het hele koude weer voor de tijd van het jaar lekker op het plein. Derk Steensma vond het gouden ei en Niels van der Meer het zilveren ei.

Rink Bleeker merkte nog op dat dit absoluut geen eieren zoeken was, maar gewoon eieren vinden. En nadat juf Anna gezegd had dat het weer tijd was om naar binnen te gaan riep Jurre van de Zee "Jaaaaah.... Actie in de tent"

 

Groep 4 t.m. 8 maakten een heerlijke wandeling richting "Costa del Oude Schouw".  Speciale OR Paashazen hadden hier 's ochtends vroeg al eieren verstopt.

100 waaronder één gouden en één zilveren bij de ouders van Doede en Marijke in de tuin en hetzelfde aantal "Yn it bosk fan Siebren Tuttel". Er moest flink doorgewandeld worden maar de dames van groep 3 en 4 hielden de vaart erin. De mannen van groep 8 hadden het hier maar moeilijk mee en werden zelfs "sûertsjes" genoemd, hun excuus was dat ze een polstok mee moesten dragen maar zelfs dat weerhield de dames er  niet van ze allemaal "slakken" te noemen.

Bij Doede en Marijke werd het gouden ei gevonden door Brecht en het zilveren ei gevonden door Jens. En yn it bosk fan Siebren Tuttel werd het gouden ei gevonden door Johan en het zilveren door Ismee.

           

   

 

Wat was het gezellig, de kinderen hebben na een heerlijk buffet, een lange wandeling gemaakt en alle eieren gevonden. Daarna lekker genieten van het lange "paas" weekeinde.

Siebren en Iris / Gert Jan en Hinke, bedankt voor het uitlenen van jullie tuin aan onze eierzoekers!